Fortet

ska lämna datorn för mys med min familj och fångarna på fortet tittande. vi ligger efter i tidsschemat eftersom att vi har en sån där box så vi kan pausa :D började föra över bilder till datorn men helt plötsligt la det av så jag fortsätter en annan dag. ha en fin kväll, puss!

Minnesbilder









(orkar inte lägga upp mer)

ni anar inte hur mycket ni betyder!! ni är bäst och har gett mig underbara minnen. tack till er mina fina vänner!

Sensommar

idag tittade solen fram och jag och teddy passade på att gå ut och njuta av solskenet. helt underbart!



ett litet inlägg med bilder som betyder minnen dyker upp senare.  take care, puss!

Wednesday

just nu är teddy här. vi kollar runt på nätet men ska nog hitta på nåt lite vettigare sen.

vill få upp statestiken på bloggen för den är U-S-E-L! kan inte ni tipsa folk om min blogg, eller tipsa mig om vad jag ska skriva om som gör bloggen mer intressant. tack! pussisar


1 dag avklarad

en dag efter schemat avklarad. gick helt okej. sitter här nu med ellen och vi kanske drar ut och träffar jakob och ohdin. 3-vligt! ha en bra fortsatt dag!

I´m still here

japp, jag är hemma i kalla svedala. " I sad brrrrr it´s cold in here!" hahah (bring it on e bäst) ;) har träffat min fina vänner under den här veckan så ingen tid för datorn här inte! imorgon blir det tandläkaren för att fixa till min tand. har slått ut en tandflis på en av mina framtänder. och nu tänker ni säkert: hur lyckas man?   och mitt svar är: jag vet faktiskt inte...
nåja, NJUUUUUUUUUUUUUT av sista dagen av sommarlovet imorgon för sen är det back to school... pyssisar!

Go me it's my birthday

sag att ellen hade gastbloggat ett litet grattis-inlagg! sa sot ar du! alskar dej med bastastevannen!

happy bithday to me! hihi, jag ar glad idag. for nu ar jag tretton bast! wiiihoo :D

kommer hem pa fredag bade roligt och inte. se ya soon!

Grattis Bästa Vän

Grattis Chelsie!

Hoppas du får en underbar födelsedag nere i värmen!






2 gamla bilder!


Jag älskar dig bästavän!
Vi har så mycket minnen ihop och fler ska vi skaffa oss:)
Kram från kalla regniga borås!



Jag igen

loggar in har och ser att man fatt en kommentar fran lilla ellen, sager bara att jag saknar dig ocksa!

nu ar det tva dagar kvar tills man fyller ar, mandag 9:onde augusti. glom inte det, skriv upp det for sjutton gubbar ;) 

igar hande en liten rolig grej. vi har hyrt en bil har pa kreta sa att vi kan aka runt. haromdagen nar vi skulle in till Chania startade den inte, vi ringde till foretaget vi hyrt den av och dom kom och sa att dom maste ta in den och laga bilen. sa vi fick betala for taxi (dock var ju taxin lyxigare, och pa hemvagen var det tv i baksatet, hihi. reklam bara men anda). igar fick vi tillbaka bilen och vi akte till fallasarna, en heeelt underbar strand med stora harliga vagor. I LIKE! nar vi skulle hem startade inte bilen pa forsta forsoket, men sen drog den igang. vi drog direkt till chania for vi skulle kolla efter ett par skor till lilla mig.sa nar vi ska hem vid tio-tiden startar inte den dar skitbilen. vi ar fast i chania. pappa sprang till ett kontor till det foretaget och skallde ut dom. sen kommer det tva surgubbar och forsoker starta bilen. som om vi inte redan har forsokt liksom?? dom drar tillbaka till kontoret och ska fixa en nu bil. sa vi bar ut alla vaskor pa vagen och kanner oss som riktiga turister. och vet ni vilken bil dom kommer tillbaka med? en jeep... haaha, sa dar akte vi igen stan i en jeep och alla bara stirrade pa oss.

nu ska jag inte tjata mer om det, for nu ar det time att kolla andras bloggar. hoppas ni har det bra dar hemma, e back om cirkus 5-6 dagar. puuuuuuuuss

Uppdatering

japps sitter har pa hotellet nu. msn funkar inte, skit ocksa! hade ju tankt vara lite social och chatta med fina vanner som man saknar. aja, tankte bara upplysa er om att jag kommer hem till sweden om ca. en och en halv vecka. har fatt lite information fran moster att hosten ar kommen? kommentera hurdant vadret ar :)

ska dra hit nagon mer dag och se om msn funkar, hope so! snalla kommentera om ni laser detta sa att jag vet om nagon sjal laser min blogg! miss u guys!

RSS 2.0