20.21

sitter här och diggar till en låt som jag och ellen hörde på mtv i morses. whataya want from me, Adam Lambert. först tyckte jag att den var rätt så dålig men efter att ha lyssnat ett par gånger så börjar jag tycka den är riktigt bra. värd att lyssna på!

anna anka på tv nu också, yey! haha.

Ha en underbar kväll


snabbt

nu ska jag ta en varm och skön dusch. hörs senare!


Er åsikt!

idag var jag och Ellen på myrorna och letade kläder till våran utklädnad. Ellen hittade ingenting men jag hittade en del :) så när jag kom hem fixade jag med det. haha, jag kommer vara sååå snygg;)

vill även ha er åsikt om en liten grej. i helgen när jag var i göteborg fick jag en såndär klocka från ur och penn. som finns i en massa olika färger, om ni vet jag snackar om ;) tog den i ceris men funderar på att ta den orange... vad tycker ni?

nu ska jag kolla på inför eurovision med mor och syster.

Later


Slappar söndag

idag har jag bara vilat eftersom min näsa rinner och rösten låter lite sisådär... härligt;)

ska hoppa in i duschen nu och senare blir det nog the hills tittande med syster-yster. kanske äter jag min ben and jerrys också, vi får se.

imorgon är det school, vilket känns helt okej. det är en ganska kort vecka eftersom det är et-dagen på fredag. jag och ellen måste verkligen ta oss till myrorna och fixa klart utklädnaden.

kram

Götet

Övernattningen i skolan var riiiiktigt lyckad(Y)  jag, ellen, johannes och andreas.n låg och tjötade ett bra tag. sov typ 4 timmar på hela natten. tydligen hade jag pratat i sömnen också, haha. jag sa typ: simon, vad skumt.  hahah:)

nu har jag precis kommit hem från göteborg. hittade kläder till skolavslutningen. en klänning från en affär som hette CHELSEA, tyckte det var lite kul att affären hette likadant som mig, borde nästan ha fått rabatt ;) är stolt att det bara är april och jag har redan köpt avslutningskläder.

Later

Ny header!

Nu har jag fixat klart min nya header, vad tycker ni?
Jag blev i alla fal nöjd.

Sitter och tittar på Anna Anka söker assistent, haha :)

Imon ska jag till skolan har jag bestämt oavsett hur jag mår.

Have it nice

Sjuk

Idag har jag varit hemma från skolan. Vaknde med torr hals, huvudvärk och hosta imorses.
Men imon SKA jag gå till skolan. Vi har uppspelning av våran pjäs för föräldrarna på kvällen och sen ska klassen sova över i skolan, mysigt!

Just nu sitter jag och fixar på min header samtidigt som jag kollar på new moon :)

Later

Grattis kusin!

Ja må han leva!
Idag fyller Teddy år, ett stort grattis till tonåringen ;))

Idag var det halv studiedag, började tio över tolv. Häääärligt!
Vi hade drama, rast och en till lektion. Sen slutade vi! Snacka om en chill dag.

Efteråt var jag med Miranda en stund och nu har jag precis gjort klart matteläxan. Ska fixa med min header nu och hålla min familj sällskap.

Have it nice.


7B!!

Berggren, Oscar
Bratt, Ella
Dahl, Ellen
Dahl, Viggo
Ellison, Miranda
Frick, Albin
Gondalia, Viveka
Hellström, Chelsie
Henriksson, Sebastian
Holmgren, Alice
Härneborn, Victor
Johansson, Måns
Kolander, Julia
Lenberg, Lovisa
Motten, Teddy
Nordin, Madelene
Oskarsson, Andreas
Panahi, Ali
Sand Reyes, Linnea
Sigfridsson, Jesper
Söderberg, Anton
Torle, Emma

Ser fram emot dom nästa tre åren, tror att det kan bli riktigt bra!!

Usch och fy!

Pluggar :( not fun.

Idag har jag pluggat och haft utvecklingssamtal. För en gångs skull gick det väldigt snabbt.

Nu är jag vääääldigt pirrig och nervös inför klasserna. Vi får reda på dom imon! Finaly.

Idag upptäckte jag också att Annika är väldigt bra på att ljuga. Det är nämligen så att vi kan få henne som mentor i sjuan. Så jag frågade henne om hon visste vilka från klassen hon skulle få. Hon sa att hon inte hade fått reda på något om klasserna och att ingen lärare hade fått det. På utvecklingssamtalet sa jag till Anette att jag tyckte att det var konstigt att inte lärarna fick reda på vilken klass dom skulle få, för att Annika inte visste något. Då började bara Anette skratta. Sen sa hon: I så fall är Annika väldigt bra på att ljuga. Haha, Annika ska bli ställd mot väggen på fredag!!

Nu måste jag plugga vidare// ChelsieAnabelle

Sunshine

Solen lyser, vilket är underbart!

Idag har jag pluggat, pluggat, pluggat och vart med Miranda och Rebecca en stund. Sen var det åter plugg. En varm och härlig dusch har jag också hunnit med.

Imorgon är det utvecklingssamtal, scary! Haha, nej det går nog bra. Hoppas vi ;))

På torsdag får vi reda på klasserna till sjuan. Hoppas det blir bra nu! Lite nervös, spänd, orolig är jag fast ändå ska det bli skönt att få veta så man slipper undra.

Have it nice// ChelsieAnabelle

10:nde April 2010

Idag har jag varit med Miranda. Vi har spelat Wii som inte gick sådär super, eller vad säger du Miranda?;))
Sen var vi på skolan med några andra.

Just nu gör jag inte så mycket, funderar på att bryta mitt godislöfte nu när familjen har lagt fram en stor skål med CANDY! Men jag tror inte det:)

Ha det bra//ChelsieAnabelle


Hemma igen

Nu är jag hemma efter en mycket trevlig och mysig övernattning hos Ellen-Pellen! Igår var vi ute och cyklade (vilse första gången) och hoppade lite studsmatta. Sen cyklade vi samma runda igen och då var det några killar i 8-9 års åldern som typ stirrade ut oss. Haha :))  Idag bar det av till lager 157 och affärerna runt omkring. Hittade verkligen ingenting! Eller jo ett litet tillbehör till min och Ellens Et-dags utklädnad. Blev dock inte så många bra bilder men här kommer i alla fall en på Ellen:D




Nu har jag ätit glass, fruktsallad och hemmagjord kolasås och chokladsås som min syster Chasmine och hennes kompis Sofie hade gjort. Alltså har jag ätit desserten före middagen :P  Vi ska i alla fall äta thaimat, mums!

Ha det bra//ChelsieAnabelle

Längesedan sist!

Förlåt att jag inte har bloggat på länge.
Men nu är jag back in buissnies!

Igår var det Elfsborgs-match med Teddy som stod på schemat. Efteråt blev det en spontan övernattnig, det gillar vi mycket! Så idag vaknade jag upp hemma hos Teddy och vi låg och snackade och tittade på tv lääänge. Sen spelade vi Little Big Planet tills jag skulle hem XD

Imorgon blir det övernattnig hos Ellen istället, kameran hänger med, hopefully! Det blir nog mycket snacka goja och mys. På fredag ska vi till lager! Yippie!

Skulle även uppskatta kommentarer så att jag får större lust att blogga, annars kanske bloggen försvinner, vem vet??

Kram//ChelsieAnabelle 

Holiday

Lov, äntligen! Ska bli så härligt att kunna sov tills man vaknar på mornarna, eller vad säger ni?

Idag var det en ganska härlig dag, bara lite slappt matte. Vi kollade på en påsksamling och dom två sista lektionerna kollade vi på film: "Austin Powers".Den var väl helt okej. Vi fick också reda på hur det gick på känguru-tävlingen vi gjorde för några veckor sen. Topp tio fick gå upp på scenen i aulan. Ellen kom på delad tredje plats, grattis!! Och när dom skulle ropa upp vem som kom etta så satt jag jätteavslappnad och var säker på att det inte var jag, så när Magnus ropade upp mitt namn blev jag så överraskad att jag fick världens skrattanfall :))

Nyss kom jag hem från knalleland, köpte två par jeans och gummistövlar :P

I helgen kanske det blir att vara med Ellen :D Vi får se, hope so!

Nu ska jag käka litegranna, hare bra!//ChelsieAnabelle

RSS 2.0