Skyndaskynda!

maste gora detta snabbt nu. som ni ser finns inte vissa bokstaver, hihi. men nu ar vi iallafall har, underbart! somsagt maste gora detta snabbt for jag sitter har pa ett internet kafe en bit ifran hotellet. jag och pappa har vart och handlat och maste skynda oss hem eftersom att vi vill bada innan poolen stanger klockan 8. sa nu maste jag dra mig. ha det underbart! (det har vi ;) )

Crete, here I come!

japp, imorgon bär det av! planet lyfter 16.45. längtarlängtarlängtar!! blir nog väääldigt låg uppdatering medans vi är där. är inte ens säkert att det blir något inlägg alls, vi får se. men förbered er på en bildbomb när jag kommer hem!! kanske hinner med en snabb-bloggning imorgon innan vi drar. puss på er dudes!

Överfört





ph1: första bilden som vart tagen med min kamera. ph2: en bild från när jag och ellen sov över. kämpade ett tag med att få till bilden så att blixten kom med. "1,2,3,*klick*. vänta en gång till. 1,2,3,*klick*..." osv.

har precis överfört alla bilder till datorn så att kameran är tom när vi åker till kreta om två dagar. ska tömma tumlaren nu och sen packa. ha det bra!!

Warm day

solen skiner ute och jag sitter här inne framför datorn, *suck*! bara för att ellen, miranda OCH emelie inte är hemma.. så just nu har jag ingenting att göra, hör av er om ni har lust att dra ut eller nåt liknande. imorgon börjar man packa. ååh, älskar den där känslan när resväskorna är uppe och man ska bestämma vilka kläder man ska ta med och lämna hemma. puss på er!

Måndag

sitter och diggar musik på min Ipod just nu. idag har jag inte gjort så mycket, börjat förbereda lite inför packningen. vi åker ju till kreta på fredag, U-N-D-E-R-B-A-R-T! en grej som är lite ironisk är att vi flyger hem fredag den 13:onde :S haha

i torsdags fick jag hem min systemkamera. beställde en canon eos 1000 d på dustinhome.se. den ska ner i handbagaget!

sen kanske jag drar till mormor och sover där inatt. hon ska till finland imorgon vid klockan halv elva-elva så vi får se.

men nu ska jag ta nåt litet att käka, det kurrar i magen min.

ciao!

06.17 hos ellen

nu ligger jag och ellen här och flummar ihjäl oss. haha. vi har varit vakna precis hela natten och solen gick upp för kanske två timmar sen ungefär. mysigt. inatt har vi kollat film, läst tidningar och gått på toa ett antal gånger ;)  nej, nu ska vi flumma vidare och skriva klart våran låt  ;) haha. berättar mer senare när jag är "nykter". ;)

ciao

Systemkamera

idag blir det stan med pappa lite senare. vi ska till expert och kolla på kamera. dom har nåt erbjudande på en nikon d3000. kanske köper den, annars beställer jag en canon eos 1000d på dustinhom.se.

ha det bra

Halmstaden

nu bär det av till halmstad, kanske lånar en dator där. ska till min morbror och jeanette med syster. kommer hem på lördag igen.

ni får ha det bra!

ni får gärna överraska mig med små kommentarer ;)

Tisdag 13.30 med ellen


jag och ellen har kul med julskum;)


nu sitter jag här med bästaste ellen. vi ska nog gå ut och lite senare träffar vi some friends.

ha det bra, pusshej

eclipse

bio idag med ellen. filmen var bra, riktigt bra faktiskt. imorgon blir det ellen igen får se vad vi hittar på. snart beställs min kamera också, härligt. men nu ska jag gå och lägga mig.

puuuuss

Imon: Eclipse



imorgon blir det eclipse med den här tokern. ytterst mysigt och trevligt. har inte träffats på mer än en vecka nu, jag dör utav saknad!

men nu ska jag sova.


godnatt mates


Bildbrist

jag vet att det blir väldigt tråkiga inlägg utan bilder. men när jag har köpt min systemkamera (vilket är snart) så kommer det bilder oftare, tillexempel outfits och andra grejer :)

förresten, kommentera låtförslag, behöver det verkligen! :D

kram

RSS 2.0