iPod

sitter här och fixar låtar på min iPod, så langa hit låtförslag!

Godnatt?! :O

just nu sitter jag och taggar liseberg. ska ta en dusch och sen sova tror jag. väldigt tidigt, det är jag medveten om ;) men mina ögonlock är så tunga och det blir nog inte bättre av en varm och skön dusch... sen måste man orka med en hel dag utav karusellåkandes och gåendes imorgon också.

take care

Onsdag







ph1: en galen bild på jeanette (morbrors sambo) och morbror. ph2: det vinnande laget på kubb "de gamla", pappa, mamma , moster och mormor. ph3: mitt lag, "de unga". jeanette, morbror, chasmine, teddy och jag.

här var några bilder från igår.

"imon blir det liseberg, om det så är det sista jag gör..."♥ det ska bli helt otroligt roligt! som vi har väntat, vi började planera detta redan i vintras :D

idag blir det mys med film, spirited away. (kollar på en av dina filmer nu ellen ;) )

later

Godnatt

efter en dag med tårt-ätandes, kubb-spelandes och presentöppning (för chasmines del i alla fal ;) ) så är jag utmattad. ska gå och lägga mej och få en god natts sömn. imon blir det nya tag. vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men på torsdag blir det LISEBERG!!!♥  midsommar firas i varberg, espevik hos mina kusiner. vi blir tio personer som ska sova över i deras villavagn, mmmmmmysigt ;)

Hörs

Grattis syster!



grattis världens bästa syster! sjutton år nu då, nästa år blir det körkort och då kan du skjutsa mig överallt ;)
tack för att du finns och för att du är så underbar och alltid lyssnar när jag behöver någon att prata med.

ÄLSKAR DIG!♥


Måndag 21/6 20.14

idag har det varit en riktig toppendag. fint väder ute, och så har jag umgåtts med några fina vänner. ellen, teddy, miranda och måns, inte så många men trevligt var det i alla fall.♥

imon blir det firande av min underbara syster-yster som fyller sjutton bast. släkten kommer på besök och vi ska... ska inte berätta om dom läser detta. tar det senare efter "kalaset", så ni har nåt att se fram emot ;)

tack för en fin dag mates, och kommentera!♥

ha det bra!


Bad uppdatering, jag vet.

jag lever, bara så att ni vet ;) har inte haft tillgång till att blogga denna vecka. + att jag har varit ute i det fina vädret med mina underbara vänner. vi har badat, solat, badat, solat och badat lite till ;) mycket trevligt.

har även sovit hos ellen en natt. vi skulle vara vakna hela natten så vi började läsa lite tidningar. låg och pratade med ellen och kommenterade bilder i någon timma. tyckte det var lite konstigt att hon aldrig svarade så jag vände mig om och såg att hon stensov, hahah!
på torsdag bär det av till liseberg. äntligen, ska bli sååååå kul!

ska bli bättre på att blogga, jag lovar.

puss på er!


Första doppet i Kype

idag har jag verkligen haft tråkigt och inte haft något att göra, passar ju perfa när det är fint väder ute (Y) typiskt.
men i alla fall så ringde ellen senare och frågade om jag hade lust att dra till kype, så det bar av dit :D året första dopp i kype för i år, ganska kallt.
det var typ fyra killar där som var värsta badkrukorna. en utav sprang på bryggan och bromsade vid kanten men halkade och ramlade i vattnet. fatta vad alla som var där skratta! hahah:D

nu ska jag kolla klart på VM-matchen.

Have it nice


Sunday today

idag har jag bara slappat. har verkligen inte gjort någon nytta alls. hahah, men ibland är det skönt att ha såna dagar.
imon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på efter skolan. eller justdet, det är ju ingen skola, för det är ju SOMMARLOV!!♥

och nu är det bara 10 dagar kvar tills det bär av till liseberg med ellen, pappa och mats. ska bli så kul!

ha det!

sommarloooooooooov!


bild från skolavslutningen 08 (observera att det var fint väder då!!)


idag var dagen här som jag har längtat efter och fruktat. jag och ellen sjöng i kyrkan, fatta vad nervösa vi var innan. vi bara skakade. för alla er som tror att jag sjöng falskt i den första refrengen så var det "mick-mannen" som grejade!! :( så har vi det klart för oss ;)

när vi skulle säga farväl till underbara klass 6c så grät man ju en skvätt. kommer sakna er grymt mycket!!!
och david, du måste bara gå på engelbrekt i sjuan! trökklubben kan ju inte bara försvinna? :O

glad sommar alla fina vänner!!

6c in my heart!




hahah, slug bild ;)



idag rensade vi i våra bänkar och i klassrummet. känns så hemskt att vi liksom bara ska lämna allting där och låta treorna (blivande fyror) ta över vårat "revir".

imorgon är det klassens dag. vi ska till alideberg. ska bada imon oavsett vad. om jag så måste smuggla med mej badkläder så ska jag bannemej göra det!. det är ju faktiskt det absolut sista vi gör med klassen 6c. har haft tre sjukt roliga och trevliga år med denna fina klass. bråk har väl hänt då och då?;) hahah.

kommer sakna er gyus!!

Swedens nationaldag



idag är det sveriges nationaldag. har inte firat den på nåt speciellt sätt. har vart på alideberg med miranda. det var kallt kan jag lova!

hur brukar ni fira nationaldagen?

talk to u later

Sommar!

nu är verkligen sommaren här! huuur varmt som helst ute. på rasterna idag schtekte jag, ellen och miranda ;) haha.

imon blir det kype med familjen tror jag.
ingen bild idag, sorry.

ha det!

Staden

idag efter skolan bar det av till staden med bästaste ellen! letade efter en skolavslutningsklänning åt henne. hittade tyvärr ingen men det ordnar sej nog.

imorgon ska jag klippa mig, äntligen! sen ska jag ner till staden (igen) med mamsi och leta shorts, ellen kanske ska med. ;)

nu ska jag ta en dusch och sedan hjälpa syster med en engelsk novell som hon skriver. hon vill ha hjälp med grammatiken. som om jag är bättre på det?! ;))

talk to u soon

p.s. ni suger på att kommentera! (L' d.s.

Skolan

ska gå ut i det fina vädret nu. finns uppe på skolan om ni har lust att joina mig!

later


RSS 2.0